Syvissä vesissä

Yritin jatkaa meidän hienosti alkanutta #Helsinki59:ä käymällä kuvaamassa tossa naapurissa Pasilan. Muuten meni tosi kivasti, mutta kuvista tuli sysipaskoja. Pasila on siis vielä kuvaamatta. Siitä masentuneena nappasin kameran ja salaman ja ruuvasin macrolinssin runkoon kiinni ja aloin räpsimään kaikenlaista. Nättejä pikkukukkia ja pojan legorakennelmia. Sitten tulikin vieraita Runebergin torttujen kanssa. Kuvasin sitten niitäkin. Kun tortut oli huivissa laitoin vaimon murskaamaan näkkäriä. Seuraavaksi ruiskin suihkupullolla paikat märiks. Sitten se ajatus iski: mitä jos tiputtelis jotain veteen ja kuvailis sitä. Otin mandariinin ja nakkelin sitä pari kertaa kippoon. Kuvat oli ihan jees, mutta mandariini oli liian iso kippoon verrattuna. Vaimohan sen sitten viimeinkin kekkas, että tuota koppalakkisukeltajalegoukkoa pitää ihmisen sinne veteen heittämän. No, vaihdoin sille kuitenkin pelastusliivit, ettei se rassukka huku. Legoukko siis. Olipas hauskaa. Vaimo toimi assarina, kiitos sille.


Posted

in

, , ,

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *