#Helsinki59 – Eira

Eira, kaupunginosa nro 6. 0,17 km² kokoa, asukkaita 1 083 (1.1.2013 wikimittauksen perusteella) ja asukastiheys 5818 as./km². Eli pienet on eiramummojen huudit. Tarinan mukaan eiramummot on läheistä sukua stockkamummoille. Niitä mummeleita ei tänään juurikaa näkynyt vaan iloisia ihmisiä ja aurinkoista meininkiä. Jätimme tämän riemun kuvaamatta, koska olemme totisia jätkiä ja valokuvaus on vakava asia.

Tallustelimme Eiran lyhyitä katuja kuvaten arkea ja asioita ilman liian iloisesti hymyilevää hai-saapaskansaa. Samalla teimme oleellisia huomioita kaunginosasta ja seuraavaksi kooste aiheesta. Huomattavan paljon näkyi saksalaisia premium-luokan kiesejä. Kahvila Carusellin lähellä KST-crew:n ohittanut ihmisryhmä keskusteli aurinkoisena sunnuntaina tulosjulkistusten paineesta ja mageesta fiiliksestä sen jälkeen. Ryhmän jäsenten keski-ikä max 27v. Alueen 20-40 vuotiailla naisilla yleinen urheiluasu on Nike Free Trainer lenkkarit, spandeksit ja untuvatakki. Sama vaatetus näytti sopivan myös Alepassa käyntiin.


Posted

in

, , , ,

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *