#Helsinki59 – Länsisatama

No enpä tiennyt että tämmönen kaupunginosa on edes olemassa. Kyseiseen alueeseen kuuluu siis Jätkäsaari, Ruoholahti, Lapinlahti ja Hernesaari, eli siis nuo kaupunkimme eteläisimmät osat, jos ei mantereesta irti olevia saaria lasketa. Länsisataman kaupunginosastatuksesta ei vissiin tiedä kovin moni muukaan, koska esimerkiksi Länsisatamaa satamana käsittelevässä wikisivussa kerrotaan, että Länsisatama sijaitsee Jätkäsaaren kaupunginosassa. Toisekseen siitä ei löydy yhtä hyviä faktoja esim pinta-alan ja väestön määrän suhteen kun noista muista. Alueenahan tuo on melkoisen iso ja käsittää paljolti meren rantaa, joten kuvia kertyi reippaasti merellepäin lauottuna. Kaapelitehtaalta löytyi tietysti muutama kiva spotti ja eksyttiinpä me Hernesaaren kärkeenkin, joka on ilta-aikaan jotenkin kauheen epäilyttävä.


by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *