Meinas fogeli lentää fönärist inee

Otin tämmösen stadilaisen avauksen tähän postaukseen näin juhannuksen alla. Asia on kumminkin se, että tossa meidän pihapuussa on pesinyt semmonen räksäpesue, jota on päässyt hienosti kuvailemaan tosta parvekkeelta. En vaan niistä poikasista oikeen saanut minkäänlaista otosta, mutta siellä ne oli punaset suut ammollaan. Tällä hetkellä tilanne näyttää jo siltä, että pesä on tyhjä. Fogelit on suksinu hittoon sieltä majastaan. Sitten eilen sen samaisen puun oksalle tuli istumaan kolme sepelkyyhkyä, jotka siinä kirjaimellisesti halaili toisiaan. Menin siihen puun alle niitäkin kuvaamaan ja huomasin että siinä on kaksi poikasta ja yksi kappale täyskasvuisia. Toiselta poikaselta näytti puuttuvan pyrstö kokonaan. Jännä. Kyyhkyt anto mun kuvailla itteään ihan rauhallisesti, kunnes ne sai jonkun ihme kohtauksen ja lähti kaikki lentämään kauheeta kyytiä pois. Tää pyrstötön sankari lähti hieman eri suuntaan kun ne muut ja liekö sitten johtunut tosta puutteellisesta navigointilaitteistosta vai mistä, mutta se täräytti suoraan meiän olkkarin ikkunaan. No, ei se siitäkään ollut moksiskaan vaan jatko lentoaan toiseen suuntaan.

 


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *