Sinisiä sävyjä

Sinistä juu ja vähän mustavalkoistakin, sellainen oli juhannus. Auringon ilotulituksesta unelmoitiin aivan turhaan, mutta onhan utuinen sininenkin ihan kelvollinen homma. Isokoskelo eli Mergus merganser sukelteli mukavasti hollilla luomassa eläinkunnan siunausta väriteemaan ja sade loi tunnelmaa mustavalkoisuuteen.Tärkeintä juhannuskuvaamisessa on, ettei terassilta saa poistua.


Posted

in

, , ,

by

Tags:

Comments

Yksi vastaus artikkeliin “Sinisiä sävyjä”

  1. […] Kotikonnuillani Hollolassa sijaitsee vesinen monttu ja sitä kutsutaan oivaltavasti Vesijärveksi. JärviWikin mukaan samaa nimeä kantaa maassamme seitsemän järveä sijoittuen ympäri maata. Hollolassa sijatsevaa Vesijärveä kutsutaan Hollolan Vesijärveksi erotuksena muista Vesijärvistä. Alkukantaisena hollolalaisena en koskaan ole kuullut tätä nimeä kuitenkaan käytettävän. Yksi osa Vesijärveä on Paimelanlahti ja sen rannalla satuin olemaan perjantaina auringon laskiessa ja pakkasen saapuessa. Ensin kuvasin ihan vaan järveä, mutta tämän session päätyttyä istuin anoppilan ruokapöydässä ja huomasin pakkasen kiristyvän. Ja sehän tarkoittaa sumua. Ruoka kitusiin ja takaisin rantaan. Rannassa askarrellessani sumusta puski esiin soutuvene kuin tilauksesta. Tuli ihan déjà vu. Samankaltainen kuva muutaman vuoden takaa Ruotsalaiselta. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *