Helsinki Cruising night

Taannoisessa yhteispostauksessamme Heinolasta oli semmoinen asiavirhe, että siinä sanottiin autojen kruisaavan kilpaa. Kuulin eräältä autoalan asiantuntijalta, että asiahan ei tosiaan ole näin, sillä kilpaa ei kruisailla. Kruisailu on leppoisaa ja ei-kilpahenkistä ajelua yksissä tuumin yleensä melko hienoilla peleillä. Tosin etsiessäni sanalle määritelmää urban dictionarysta, sain hieman erilaisiakin tuloksia

Helsingissähän järjestetään Kauppatorilla Cruising night joka kuun ensimmäinen perjantai, poislukien talvikuukaudet. Viime perjantaina ylläkin mainittu autoalan erikoisasiantuntija Toivonen vei meikäläisen tähän tapahtumaan ja nappasin luonnollisesti kameran messiin.


Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *