Pirttisaari, tuo Sipoon edustalla sijaitseva isohko saari, jossa Kst-crew visitoi viime keväänä ihan yön yli, oli tällä kertaa meidän perheen lauantairetken kohde. Saari on ihan älyttömän hieno, ja matka sinne on jotenkin arjesta irrauttava. Pörtö-Linen virolaiset laivakuskit ovat älyttömän lepposia ja kahvi- ja keksitarjoilu pelaa matkan aikana. Saaressa on toimivat notskipaikat ja rantakalliot on tosi hienoja. Näinpä paikallisen joutsenpesueenkin, lieneekö sama jengi, joka pörräsi tuolla keväälläkin. Silloin poikaset olivat tosin vähän pienempiä ja harmaampia, lisäksi niitä oli kaksi enemmän.

Retki oli myös sinänsä voimauttava, että pystyin viimeinkin nollaamaan taannoisen yhden äänen tappioni vuosiäänestyksessä. Voidakseni siirtyä elämässä eteenpäin ja kohti uusia pettymyksiä, oli tämä raskas matka tehtävä. Juhan voittokuvahan oli otettu juurikin samoilla Pirttisaaren kallioilla, jossa me nyt samoiltiin. 😉

Tässä siis otos Pirttisaaresta meikäläisen silmin.

Written By

Perttu

“Of course it’s all luck.” – Henri Cartier-Bresson