Valokuvaprojekti 35*35*35

Pläräilin internetistä ihmisten valokuvaprojekteja läpi tässä eräskin päivä ja törmäsin siellä proggikseen jossa joku jannu oli ottanut 50 päivän ajan kuvan per päivä 50 mm linssillä. Jälki oli hauskan näköistä ja siinä erottui hyvin arjen ja viikonlopun ero. Arkisin kuvat oli aika paljon sisältä / kotoa ja viikonloppuisin sitten porskutettiin ties missä ties kenen kanssa. Ajattelin pokkana pölliä tän idiksen, mutta toteuttaa sen tolla mun 35 mm putkella. Tällöin projektin nimeksi tulee siis 35*35*35, tai tuttavallisemmin 35³. Työkaluna on siis tuo Sigman 35mm f1.4 A -lasi, johon olen ollut aivan äärimmäisen tykästynyt. Käytin sitä jo vanhan croppirunkonikin kanssa, mutta vasta tän täyskennoisen kanssa se on päässyt täysin oikeuksiinsa. Kooltaanhan toi putki on aika kookas ja painava noin tuolle polttovälille, mutta ei mua ole sen mukana kantaminen harmittanut koskaan.

Sitten itse projektiin, aloitin sen jo 15.10. ja silloin päätin että julkaisen tänne kuvia aina viiden päivän välein, eli jokaiseen postaukseen tulee viisi kuvaa. Tässä olis nyt eka setti. Kuvat on laitettu ottamisjärjestyksessä, eli ensimmäinen kuva on viime torstailta.

Edit: Pakkohan näihin kuviin on jotain selitteitä laittaa. Allaoleva, eka kuva oli aika nopea päätös, kun tajusin, että hitto, nythän tää projekti alko ja kello on jo ilta ja mä en oo ottanut tän päivän kuvaa.

Korjaamolla oli Blowup-festarit. Siellä oli kivaa. Ja hyviä bändejä.

Kummitytön synttärit ja synttärikakku. Taas oli kivaa.

Varjot oli hienoja ja pitkiä.

Syksy ja käsityöbuumi. Vaimon kanssa yhteistyönä toteutettu pehmokissa meidän perheen kissafanille. Mä tein jalat, viikset ja hännän, vaimo loput.


Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *