Projekti 35*35*35: Puolivälin jälkeen

20 päivää projektia on takana ja saman verran kuvia julkaistu. Neljäs setti näyttää tältä:

Perjantaina Korjaamolla oli melkosen äreet kinkerit. Ensin soitti Dark Buddha Rising, josta myös tämä sumea kuva. Bändin tuotanto oli kyllä melkoista jumitusta. Erästä paikalla ollutta ystävääni lainaten: ”käsijarru on melko kireellä”. Ehkäpä vähän liiankin kireellä meikäläisen makuun. Illan pääaktista vastasi kuitenkin High On Fire, joka hölläsi aika paljon tuota käsijarrupuolta ja soitti aivan mielettömän kovan keikan. Ilmeisesti bändi myös tykkää soittaa täällä, ainakin heidän omasta fb-päivityksestään päätellen: ”European tour is kicking ass so far! Thanks to all who have come out. Oslo and Bergen, Norway were awesome but Helsinki, Finland just blew the roof off tonight!!!” High On Firen aikana en kameraa laukusta kaivanut, vaan keskityin kuuntelemaan bändiä.

Sitten seuraakin kuva-arvoitus, tiedättekö mistä tää kuva on ja mitä se esittää?

Sunnuntaina kävin kuvaamassa yhden kaveriperheen studiossa ja sain kiitokseksi pullon. Oikein oli hyvää giniä, maistoin.

Auringonlasku oli hieno.

Toinenkin kuva-arvoitus, tiiättekö mikä tää on?


Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *