50 shades of blizzard

Valokuvauksessa on paljolti kyse valon lisäksi myös väreistä. Siis muun muassa siitä, miten ne kuvatessa näkee ja miten ne saa sitten tulostumaan tuohon lopulliselle hengentuotteelle. Kuluneen viikon aikana talven tänne etelään tuonut lumimyräkkä teki maisemasta aika värittömän. Mustavalkoiseksi se ei kylläkään mennyt, vaan enemmänkin sävyt olivat sinisen eri sävyjä. Tämän suht vaalean lumikentän kuvaaminen oli kyllä sinänsä mukavaa, että valosta ei ollut puute, vaikka ilta jo alkoikin hämärtyä. Yritin saada kuvat nyt tänne juuri sen värisenä, kuin maiseman kuvatessa näin. Valkobalanssien kanssa sai olla tarkkana.

Olin kyseisenä tiistaina viettämässä etäpäivää kotona ja painoin duunia pieruverkkareissa kiitollisena siitä, että työnantajani on minulle tällaisen mahdollisuuden suonut. Samalla muistin olla myös kiitollinen siitä, että olen valinnut asumismuodokseni taloyhtiön, jossa on huoltoyhtiö. Päivän aikana muutamaan kertaan kuulin, kuinka huoltofirman aura paineli ikkunan alta ja kun lähdin hakemaan jälkikasvua päiväkodista, morjenstin kahta lumitöitä tekevää huoltohenkilöä luhtikäytävässä.

Postauksen otsikon böltsäsin muuten törkeästi joltain instagram-julkaisijalta, joka oli työpaikkansa ikkunasta ottanut samalla otsikolla aika mustavalkoisen kuvan. Kiitos ja anteeksi hänelle tästä.


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *