It’s nuotiotime!!

Koko talven orastavasti päätään nostanut nuotiokuume on saanut bensaa liekkeihin tässä viime aikoina, kun ensin Juhan kanssa oltiin tännekin dokumentoidulla salanotskilla Mustikkamaalla, ja sitten eilen lauantaina pääsin hollolalaiseen metsään kikkailemaan haulikon kanssa. Saalista ei tullut, mutta mielenterveys koheni ainakin 600 astetta. Tähän vielä viikonlopun huipennukseksi kävimme tänään sunnuntaina perheen kanssa Emäsalon kärjessä olevalla nuotiokatoksella keittämässä kahvit ja grillaamassa kyrsät. Grillipaikkana toi kärki oli tosi jeppis, puut kuivia ja niitä oli riittävästi. Lisäksi katokseen oli laitettu pleksit meren puolelle, joten tuuli ei päässyt puhaltamaan koppiin aivan täydellä voimalla. Tuon ulkoilualueen nimi on kaiketi Varlaxudden ja siitä löytyy lisäfaktaa ainakin tällaisesta Uudenmaan virkistysalueyhdistyksen pdf:stä.

Keli ei ollut tänään ihan niin otollinen kuin eilen, mutta ei se mitään. Nyt jaksaa taas painaa toimistolla muutaman päivän.

Uusi valokuvaprojekti

Näiden nuotiokäyntien lomassa keksin tänään myös uuden henkilökohtaisen valokuvaprojektin. Päätin, että käyn kuvaamassa ja testaamassa mahdollisimman monta Etelä-Suomen helposti saavutettavaa nuotiopaikkaa. Tämä kaikki ihan vaan siitä syystä, että niistä tuntuu tällä hetkellä saavan hirveän huonosti mistään tietoa ja toisekseen ainakin Helsinki purkaa niitä aika kovaa tahtia. Niin ja sitten mulla on tää eräjormavaihe nyt jotenkin päällä. Vinkkejä otetaan ilolla vastaan hyvistä nuotiopaikoista: jätä kommentti, laita jotain privaatimpaa viestiä muuta kautta, tai kerro vaikka ihan kasvotusten. Kirjoittelen näistä löydöksistä sitten tänne parhaani mukaan. Tein asialle oman kategoriankin: nuotioprojekti.

KST v3.0!

Kuten kaikki varmaan huomaavat, on Kuvasarjatuli laitettu uusiin puihin. Tämä taitaa olla versio 3.0. Parannuksia on tehty ainakin siihen, että nyt täällä on haku ja ainakin ylläpidon mielestä hirveen paljon kivempi ulkoasu ja käytettävyys. Vanhoja julkaisuja on nyt tuupattu tänne 2015 alusta lähtien ja lisää tulee, kunhan ehditään siirrellä. Toi edellinen julkaisujärjestelmä oli sen verran kryptinen kapistus, että se olisi vaatinut suuren tai keskisuuren it-projektin, jotta ne kamat olisi saatu siirrettyä jotenkin koneellisesti tähän uuteen. Jos jollakulla on haluja selailla vanhoja, löytyy vanha KST osoitteesta vanha.kuvasarjatuli.net. Se vanha pelaa hieman hitaanlaisesti, mutta koittakaa pärjätä… Tarkoituksena on tosiaan siirtää kaikki julkaisut tähän uuteen. Rakennehan tässä menee niin, että ainakin omiin julkaisuihini tulee tuohon leipätekstin sekaan aika paljon vähemmän kuvamatskua. Laitan sitten aina ne kaikki fotot julkaisun loppuun galleriamuotoon, josta niitä on sitten hieman kivempi selailla.


Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *