Hakaniemen sedät…

…sanoo niil on tylsää.

Jostain putkathi päähän toi Ratsian Lontoon Skidit soimaan, kun tätä artikkelia kirjoittelin ja mietin sille otsikkoa. Nämä kuvissa esiintyvä nuoret miehet, reilut nelikymppiset, joita käytiin kuvaamassa Hakaniemen torilla, eivät kylläkään sano noin. Koska niillä ei o tylsää. Ja niillä on tietääkseni myös tekemistä.

Hankin muotokuvaushommiin tässä taannoin semmoiset aika mukavat softboxit, joilla saa tuota perus käsisalaman raakaa valoa hieman muokkailtua sopivammaksi. Olen siitä asti kalastellut tilanteita, joissa niitä voisi käyttää. Kotona on ollut kotistudio pystyssä pitkän aikaa, ja poika on joutunut valokuvamalliksi väsymiseen saakka. Tosin on se toiminut toisinkin päin, eli välillä mä oon ollut siellä mallin penkillä ja poika painanut sitä laukaisijaa. Juhan kanssa ideoitiin pikaisesti pystyyn tämmönen valokuvaussessio, johon saatiin kaljapalkalla muutamat kaverit malliksi. Studio vaihtui Hakaniemen toriin, jossa sai hauskat taustat kauppahallista, Oxygenol-mainoksesta, Metallityöväen liiton mainoksesta ja tietty autoista. Kun ajatus tästä kuvauksesta ilmoille päästettiin, oli ensimmäinen ehdotus mennä kuvaamaan toisiamme. Totesin siinä vaiheessa, että meikäläisellä alkaa ton kotistudiovirityksen takia olla aikalailla omakuvia kovalevyt täys. Onneksi nämä jannut suostuivat tulemaan putken päähän stondaamaan. On tossa tosin pari kuvaa Juhastakin, joka ei ennakkotiedoista poiketen ole reilu nelikymppinen, vaan vajaa.

 


Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *