Kässäblogista päivää

Eikä mistä tahansa kässäblogista, vaan paracord-kässäblogista!

Juhakin hommasi Fujin X100S:n kamerareserviinsä ja sen jälkeen molemmilla allekirjoittaneilla alkoi olemaan niin hipsteri olo, että oli yksinkertaisesti pakko punoa vähän paracord-rannenauhaa noille kameroille. Internetistä tilattiin kaikkii fantsui värei narua ja sitte istuttiin nenät ipadissa kiinni ja tsiigattiin punosohjeita. Perus cobrapunos on ihan täysin passé. Nyt mennään snake knotilla. Siitä saatiin tosi näppärät pikku rannelenkit noille köykäsille pokkareille. Sitten mä vielä käsityöpäissäni punoin tolla muodista poistuneella cobrapunoksella tommosen avaimenperän. Kivaa ja tosi nopeeta hommaa. Seuraavaksi syntyy meikäläisen paracord-pajalla järkkäriin semmonen vähän rajumpi hihnaviritys, jolla saan sen parin kilon murikan roikkumaan mukana messissä sillee fantsusti.


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *