#Helsinki59 – Kumpula

Jännä juttu, että tämänkin kaupunginosan kuvaaminen on kestänyt näin kauan, sillä onhan se kotikaupunginosani. Olen tässä jo pitkin kevättä ajatellut, että kohta mä tämän kuvaan. Mutta sitten kekkasin, että säästän kuvaushomman ehdottomasti tuohon 28.5. päivälle, koska silloin on Kyläjuhlat. Nämä bibikset ovat vuodesta 1991 asti muutamalla tauolla joka toinen vuosi järkätyt, talkoovoimin toteutetut juhlat, joissa on tapahtumaa jos jonkinlaista. Limingantien kirpparilta voi löytää vaikka mitä siistiä, kuten esim Tarja Ylitalon virheettömän C-kasetin. Jätin sen kuitenkin ostamatta, koska mun mankka vouvaa…

Kirpparihärdäyksen lisäksi kaduilta ja puistoista löytyy hitsisti kaikenlaista musaa, safkaa ja lastentapahtumaa. Niin ja aika iloisia ihmisiä. Kivaa on myös se, että välillä voi tulla kotiin vaikka päikkäreille ja sitten lähteä taas takaisin tuonne, jos huvittaa. Tämänkertainen kaupunginosaraportti on siis 100% kyläjuhlapainotteinen. Kumpulan nähtävyydet jäi nyt kuvaamatta.

Kumpulafaktathan on silti lyötävä tiskiin:


Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *