Macro käteen ja pihalle pötköttämään

Macrolinssi on meikäläiselle aivan selvästi mökkilinssi. Tämä ei nyt tietenkään vähiten johdu siitä, että sillä on kiva kuvailla kaikenlaisia luonnossa esiintyviä pieniä asioita, kuten marjoja, lehtiä, tähkiä ja kaikenlaisia pikku mönkijäisiä ja niitä tuolta mökin etumaastoista löytyy. Edellämainitun lisäksi siellä on yleensä aikaa ottaa se macro kouraan ja mennä pötkölleen siihen nurtsille. Macron epätarkkuusalue on monella tapaa mahtava, joskus sitä tarkkaa aluetta ei tarvita oikeastaan ollenkaan. Jalustan ja ehkä myös etälaukaisimen käyttö olisi fiksua, koska kaikki ylimääräiset tärinät ja kameran liikeet, esim laukaisinta painettaessa häiritsee silloin kun ollaan tosi lähellä.


Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *