Kesä ja macro

Aikaisemminkin olen tämän jo todennut, että tuo macrolinssi on käytössä mulla lähinnä mökillä. Tämäkin postaus todistaa säännön. Eilen olimme jo tekemässä lähtöä mökiltä ja kävelin kauheen reppu, laukku, kassi, muovipussi -kasan kanssa ylös ulkoportaita ja bongasin rappusten alla runsaasti hämähäkinseittiä, johon oli edellisen yön sateen aikana tarttunut reippaasti pisaroita. Ei muuta kun romut rappusille, kameralaukku auki, macro nokalle ja konttaamaan. Jalusta ois taas saanu olla, mutta ihan jeppistä tosta tuli näinkin.

Aikaisemmin viikolla käytiin iki-ihanassa Kelventeen saaressa Päijänteellä. Hiekkarantojen ympäröimä saarihan on osa Päijänteen kansallispuistoa, eikä siellä näinollen ole mökin mökkiä. Tosin osa veneilijöistä ja veneistä näyttää kyllä siltä, että siellä on oltu jäiden lähdöstä asti. Aikaisemmin metsähallitus hoiti tuonnekin puut, joita nuotiolla poltella, mutta en tiedä johtuuko määrärahoista vai mistä, mutta puita ei enää ole. Tämä sama ilmiö on havaittu parilla muullakin retkeilykohteella tänä vuonna. Kelventeellä maltoin ottaa pari kuvaa 35mm putkellakin. Eli ei ihan pelkkää macroa…

 

 


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *