Vallisaari

Harmillisesti kaupunginosaprojektiimme ei ehtinyt mukaan iso osa Suomenlinnan kaupunginosaa. Tämä ehtimättömyys johtui siitä, että Vallisaari ja sen kupeessa oleva Kuninkaansaari avautuivat yleisölle vasta toukokuussa 2016 ja Suomenlinna kuvattiin allekirjoittaneen toimesta jo 2015 kesällä.

Olin saanut Fujini huollosta, taannoisen vesi kohtaa kameran -äksidentin jälkeen. Niinpä harjoittelin sillä kuvaamista tän keikan ajan. Keli oli aika haasteellinen ns. ylivalotuskeli. Aurinko ei siis suoranaisesti paistanut, mutta silti oli aivan tolkuttoman kirkasta. Taivas meinasi palaa puhki joka kuvassa. Ja toisekseen en oikein tota Fujia vielä hallitse, koska se on tosiaan ollut suurimman osan meikäläisellä oloajasta huollossa. Kun pläräsin kuvia läpi kotona eilenillalla, kekkasin että tuupataas ne kaikki mustavalkoiseksi, saadaan dramaattisuutta peliin eikä puhkipalaminenkaan niin haittaa. Siitä, kun olen julkaissut täysin mustavalkoisen postauksen tässä blogissa, on aika paljon aikaa. Joten sinänsäkin ihan kiva idis. Sitten sain vielä semmoisen älynväläyksen, että annan noille kuville nimet. Sitä en ole tehnyt varmaan ikinä. Osa nimistä on enkuks, koska se oli jotenkin vaan luontevampaa. Nimet tulee näkyviin, kun vie hiirtä noiden pikkukuvien päälle. Isoissa kuvissa ne sitten näkyy siellä alalaidassa.

Ja tiedoksi kaikille: Pokemoneja ei Vallisaaresta löytynyt ainuttakaan. Munat kyllä hautu, koska käveltiin niin hitosti.


Posted

in

, , , ,

by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *