Ranchfest vol 6 – Erotic Support

Ranchfest, tuo elokuinen musahelmi. KST sai jälleen kunnian saapua paikalle kameroineen taltioimaan Ranchfestin mainion musakattauksen ja tunnelman. Ketäs siellä nyt oli… Erotic Support, Horse Latitudes, Slave Hands ja Caskets Open. Ja voi pojat mitkä humpat näillä bändeillä saikaan aikaiseksi. Innostuimme Pertun kanssa niin paljon, että kuvia syntyi aivan liikaa yhteen postaukseen. Päätimmekin laittaa bändin per postaus. Postaukset saattavat sisältää jopa musiikkiarvioita, mutta tässä emme pääse aivan Jukka Hätisen sfääreihin.

Ja mikäkö oli kuvameininki? Ranchille saapuessani hokasin, että minulla oli mukana kolme linssiä järkkäriin ja Fujin pienkamera. Tämä vaati luonnollisesti jakamaan kaluston linssi per keikka. Erotic Support komeina poikina ansaitsi lähikuvat sallivan 70-200mm linssin. Kuvia selaillessa huomasin ilokseni, että melko tasaisella millilukuotannalla sitä tuli kuvia paukutettua eikä ainoastaan 200m tanassa.

Ja mikäkö oli musameininki? Olihan se siistä kuulla Tits to Die For monen vuoden jälkeen. Siis rautaa.


by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *