Ranchfest vol 6 – Slave Hands

Ja kirjoituspallo taas Juhalle ja kuvat molemmilta. Rancfestillä tutustuu kaikenlaiseen uuteen ja tämän vuoden uusi tuttavuus oli Slave Hands. Bändi tuli niin puskista, että yllätti KST:n kuvausryhmän aivan housut kintuissa… tai siis ilman housuja. Setin alkaessa olimme saunassa festareiden ulkomaanvahvistusten kanssa nauramassa S.Pitkäkosken puujalkavitseille. Vitsien helmenä seuraava: Do you know movie director Martin Scorsese? He scores easy with chicks. Saunamyöhästymisestä johtuen kuvat jäi hieman vähäisiksi muihin bändeihin verrattuna.

Kelpo tärinää Slave Hands tarjosikin. Yleisön pyynnöstä päädyttiin encoreen saakkaa ja muutenkin yleisö alkoi lämmetä illan jo alkaessa hämärtyä. Hippi lähti kellumaan villisti vellovaan yleisömereen ja italiaano perässä. Suomalaisilla on melko vapaa suhtautuminen ihmisten alastomuuteen, mutta Mr Italian kanssa joku häntä kannatelleista herroista joutuin haastavaan kontaktiin. Kellumistilanteen jälkeen ranchin tantereella kuultiin kiljahdus ”sen italialaisen muna oli melkein mun suussa!”. Syynä tähän munaepisodiin oli luonnollisti asustus eli pyyhe.

Samainen Mr Italia todisti myöhemmin illalla minulle, että Ranchfest on monitaiteellinen juhla. Bändien jälkeen alkoi jamit ja Mr Italia visitoi lyhyesti mikissä. Hetken kulutta hän harmitteli minulle, ettei oikein tiennyt mitä olisi laulanut, koska ei tuntenut jamitettua biisiä. Kysyin, miksei hän lausunut/huutanut biisin päälle Dantea, koska onhan kaikkien italialaisten osattavan dantensa ulkoa. Tästä intaantuneena sain henkilökohtaisen lausuntaesityksen Divina Commediasta. Iso kiitos siitä Mr Italialle!

 


Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *