Ranchfest vol 6 – Caskets Open

(edit: kommenttien perusteella korjattu typerä kielellinen erhe styrkkareista puhuttaessa)

Ja kirjoittelupuikkoihin astuu mä, eli Perttu.

Caskets Open soitteli nyt Ranchilla toista kertaa. Ja toista kertaa se myös räjäytti pankin. Aivan järjettömän kova veto, kuten Vain Elämäässä olisi sanottu. Tällä keikalla ei kylläkään paljoa halailtu eikä itketty, vaan suupielet kääntyivät ylöspäin ihan pelkästään siksi, että styrkkareista tuuppas niin mahtavaa kamaa. Omalla kohdalla pankin räjäyttämiseen liittyi varmaan myös se, että tarjoilut alkoivat ns. käydä hattuun. Huomasin tässä myös semmoisen seikan, että tuo promillemäärän kohoaminen korreloi käänteisesti kuvien laatuun. Eli ei tullut mitään mahtiotoksia meikäläisen kameran muistikortille.

Tämähän on nyt neljäs kirjoitelma aiheesta Ranchfest vol 6. Ja kun bändejäkin oli neljä, on tämä myös viimeinen. Tämän vuoden festivaaleista jäi mieleen se, että äänentoisto pelasi kertakaikkisen hienosti. Tästä kiitos ammattitaitoiselle äänimiehistölle ja ammattitason vekottimille. Taisin festareidenkin aikana todeta sen jo moneen kertaan, että lavalla oli enemmän tekniikkaa kuin koskaan ennen. Se on aina hieno homma! Kiitos kaikille osallisille ja osattomille omasta sekä edustamani blogin puolesta. Ens vuoteen.


Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

2 vastausta artikkeliin “Ranchfest vol 6 – Caskets Open”

  1. poliisivaan avatar
    poliisivaan

    styrkkareista, ei styrkkäreistä.

    1. Perttu avatar

      Hyvä poliisi, kiitos. Korjaan erheeni…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *