Vuosiäänestys 2016

Oooh, vuosiäänestys! Kuvasarjatulen jokaisena toimikautena on äänestetty vuoden parasta kuvaa. Vuosi 2016 ei ole poikkeus. Yksinkertaisuudessaan homma menee seuraavasti: kaksi kuvaajaa, viisi kuvaa per nassu vuoden varrelta, altistus demokratialle. Sinä äänestät äänestyslomakkeella alla olevista kuvista mielestäsi hienointa. Siis hienointa, sinua puhuttelevaa, verkkokalvoillesi jämähtävää kuvaa.

Äänestyksen säännöt menevät seuraavasti. Jokaisella äänestäjällä on vain yksi ääni käytettävänään. Ääni annetaan sille kuvalle, joka miellyttää eniten. Jälkimmäinen ääni hylätään, jos äänestää kahdesti. Eli olkaahan harkitsevaisia äänienne kanssa. Äänestys alkaa heti ja kestää 26.9.2016 klo 17:00 saakka. KST-crew valvoo äänestyksen kehittymistä siemaillen roseeviiniä eteläisessä Ranskassa, käsi kädessä jännittäen.

Aiempien vuosien malliin äänestäjien kesken arvotaan kuvasuurennos vapaavalintaisesta kilpailukuvasta. Ja huomio huomio: äänestetään parasta kuvaa, eikä sitä jonka haluaisi seinälleen, koska se voi olla ihan eri asia. Eli voiton osuessa kohdalleen saa valita minkä kuvan tahansa seinälleen. Eikös ole selkeää?

Mitäs vielä odottelet? Äänestämään siitä!

Viimeiseksi seuraa tietenkin äänestysohjeet. Jokaisen kuvan alla on näkyvissä kuvan numero, numero näkyy myös vaikka klikkaisit kuvat suuremmaksi ja selailisit niitä siinä avautuvassa kuvashow-näkymässä. Sitten kun olet päättänyt mikä numero on paras, muista se ja mene äänestyslomakkeelle. Sieltä vaan sitten täyttelet lomakkeen ja painat lähetä, niin avot, olet mukana arvonnassa.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *