Vuosiäänestys 2016 – tulokset

Heti kärkeen nöyrimmät kiitoksemme kaikille äänestäneille.

Tämän toimikauden vuosiäänestyksen lopptuloksessa ei ollut kiistämistä. Voittajana maaliin porskutti Pertun kuva no 8. Ääniä sille annettiin kaikenkaikkiaan 20 kpl. Kakkossijasta tulikin jaettu, sillä Juhan no 9 ja Pertun no 2 saivat molemmat ääniä yhdeksän kappaletta. Pronssille sijoittui Pertun kuva no 10, kahdeksalla äänellä. Jälleen kerran kävi niin, että voittajakuvaa lukuunottamatta meidän ääniharavoiksi luulemamme kuvat jäivät alemmille palkintopallisijoituksillle, tai jopa kokonaan pois podiumilta. Kansan tahto on ihmeellinen. Arvonnan voittaja on jo arvottu ja hänelle ilmoitetaan tästä satumaisesta onnenpotkusta ihan näillä näppäimillä.

Voittajakolmikko, tai itseasiassa nelikko on siis seuraavanlainen.

1.

2.

3

Sitten vielä kaikki kilpailukuvat:


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *