Evo ja palautetut datat

Evon maisemat on komeat näin talvellakin. Nuotiokahvi on hyvää ja tuolla pusikossa on muutenkin aina tosi rauhoittavaa ja mukavaa. Pitäisi käydä useammin, tonne ei kuitenkaan kovin pitkä matka ole. Valokuvista tuli tämmösiä korkeakontrastisia ja mustavalkoisia.

Ja muistakaa että jos käy joskus sillälailla tyhmästi, että sanotte sille ulkoiselle levylle, jossa teillä on kaikki kuvat viimeisen 15 vuoden ajalta että erase, datan palautus onnistuu kyllä. Tosin se ei ehkä ole halpaa eikä helppoa, mutta se onnistuu. Ja juu, kyllä mulla oli backupit, mutta se levy sattui olemaan samaan aikaan korruptoitunut ja huomasin sen liian myöhään. No, nyt kun kaikki on takaisin ja tallessa, rakennan hieman paremman ja varmemman varmistussysteemin.


by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *