Vierumäki a.k.a FartHill

Maastofillarilenkillä Vierumäen metsissä bongasin suon, jossa kurjet piti keskellä päivää aivan jäätävää mekkalaa. Päätin seuraavana aamuna mennä hieman tsiigailemaan että minkäslaista toimintaa siellä on. Aamulla kurjet tietenkin säikähtivät allekirjoittaneen rytyytystä metsäpolulla ja lähtivät lentoon oikein porukalla. Meteli oli korvia huumaava ja kun kello oli n. 0600 aamulla mua alko melkeinpä hävettämään, että hittoako mä nyt näiden lemmenpuuhia täällä häiritsen. No, istuin alas ja lintuset heittivät kiepin ja tulivat takaisin saapastelemaan mättäälle. Hetken päästä alkoi teeretkin suhista ja pulista ja joutsenenkin kaakatus kuului. Fiilis oli aika keväinen, joten kaivoin kameran laukusta…


Posted

in

, , ,

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *