Acid King

Keikkakuvaus se on vaikea laji. Varsinkin jos keikka sattuu olemaan Kuudennella Linjalla ja täpösen täysi. Eturiviin ei ole mitään asiaa, jos ei halua runnoa kaikkia kanssaihmisiä tieltään ja takaa näkee ihmisten takaraivoja, nyrkkejä, kännyköitä ja kaljapulloja. Kyseinen keikkapaikka on ihan jeppis muuten, mutta baaritiskin sijoittaminen keskelle tilaa on mun mielestä käsittämätön ratkaisu. Ehkä siinä on jotain rakenteellisia syitä, miksei se voi olla peräseinällä, vaan sen pitää jakaa tila kahteen eri osaan.

Keikka oli kuitenkin vallan mainio. Acid Kingin tyttö ja pojat pöristelivät menemään semmoisen tööttäyksen että ei siinä paljoa kelloa ehtinyt katsella eikä kaljaa juoda. Tän gernen bändien taustavisualisoinneissa alkaa vaan kyllästyttää ne semmoset post-apokalyptiset kuvamatskut ja sitten se perinteinen ydinräjähdys-simulaatio, jossa talot, puut ja nuket saa kyytiä paineaallon seurauksena. Onneks tällä kertaa tällaiset kuvamatskut jäi aika lyhyeen ja sitte loput oli vaan semmosta psykedeliakamaa.

Parin viikon päästä on taas jokakesäiset yksityisfestarit, joissa pääsee onneksi aina kuvailemaan hyviä bändejä kaikessa rauhassa ja mahdollisimman läheltä.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *