Vuosiäänestys 2017

Ja taas ollaan tilanteessa jossa vuosi on vierähtänyt ja Kuvasarjatuli on päässyt virkeään esikouluikään. Seitsemäs toimikausi on juuri pyörähtämässä käyntiin ja meno sen kun paranee. Kuvien määrässä se ei välttämättä näy, mutta laadussa toivottavasti kyllä. Menneen vuoden suurimpiin haasteisiin on kuulunut ehdottomasti #Helsinki59 -projektin eteneminen. Olimme uumoilleet, että kyllä se nyt viimeistään 2017 aikana saataisiin pakettiin, mutta jätkät on niin jotenkin hiton kiireisiä ettei mitään tapahdu. No, katsotaan jos tämä seitsemäs vuosi sanoisi toden silläkin saralla.

Jokaisen synttärin kunniaksi on aikaisemminkin järjestetty vuosiäänestys, eikä tämä vuosi tee poikkeusta. Säännöthän ovat tutut: Äänestä mielestäsi parasta kuvaa. Äänestää saa vain kerran, jos yrittää useamman kerran, ainoastaan ensimmäinen ääni hyväksytään. Äänestys alkaa hetimiten ja kestää viikon, aina 15.9.17 päivän loppuun asti. Äänestäjien kesken arvotaan kuvasuurennos jostain kilpailun kuvasta. Edelleenkään ei siis ole pakko valita sitä kuvaa mitä äänesti.

Sitten äänestysohjeet. Jokaisen kuvan alla on numero, joka näkyy myös siinä suuremmassakin versiossa kuvasta, jonka saa näkyviin kun kuvaa klikkaa. Paina mieleesi mielestäsi parhaan kuvan numero ja mene äänestyslomakkeelle ja kirjaa sinne sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja valitse sieltä parhaan kuvan numero ja tallenna lomake. Valmista tuli. Ja nyt hus äänestämään!


Posted

in

by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *