Vuosiäänestys 2017 on ratkennut

Äänestys on päättynyt, kuvakin sen kertoo. Kuvasarjatulen demokratiapaneeli on kokoontunut vuosiäänestyksen pariin. Tämä vuonna äänensä parhaan kuvan tittelin puolesta antoi yhteensä 74 aktiivista ihmistä. Kuvien saamat äänimäärät jakautui hyvin tasaisesti ja tätä todistaa se, että ainoastaan kolme kuvaa ylitti liki maagisen kymmenen äänen rajan. Äänestys piti sisällään ennalta spekuloituja menestyjiä, pieniä yllätyksiä ja rökäletappioita. Perttu oli hyvin varma kuviensa varmasta kilpamenestyjästä ja oikeaan meni. Juha oli varma myöskin ja persiilleen meni. Ei kuitenkaan paavin persiille. Enempiä lätinöimättä kuvista mennään vuosiäänestyksen toiseen merkittävään asiaan eli äänestyslomakkeen mitä-muuta-kuuluu-osioon. Alla lyhyt koonti mitä lukijoillemme kuuluu:

 • HALLITUS SALAKUUNTELEE MINUA! ILMASTONMUUTOS ON OIKEASTI JAPANILAINEN GAMESHOW! SUOMI ON OIKEASTI LÄHIÖPUBI TALLINASSA!
 • Kutiaa perse
 • Teinist: ”iha ok. Vähä väsyttää.”
 • Pekkarinen löööv.
 • ja niin minä kävelen
  kohti pallokenttää
  missä ruoho alkaa vihertää
  ja Jarille tilaa antaa

Ihania tarinoita ja kuulumisia kertyi se 74kpl. Näistä tarinoijista koostui seuraava lopputulos eli julistetaan kärkikolmikko. Ääniä voittaja keräsi 15kpl. Kuvan KST:n ensijulkaisussa vakikommentaattorimme dosentti jyväskylästä analysoi kuvaa näin:

”Toi on mun nähdäkseni rautiaisen muna. Sehän on pikkulintu jolla on käsittämättömän väriset munat, kirkkaan vaaleansiniset. Miksi, kun tuo väri huutaa yleensä pienessä kuusessa olevasta pesästä että ”syö minut”. Yleensä avopesijöiden munat on enempi vähempi maastoon sulautuvan värisiä. No, niin on nyt käynyt, että rosvo on munan bongannu. Kun reikä on noin kyljen puolella ni se kertoo että pesärosvo on tuhonnut munan, kuoriutumisreikä ois symmetrinen niin että koko munan paksumpi pää ois poissa. Tuollainen siisti reikä vieläpä kertoo et rosvo on lintu, ehkäpä närhi tai jotain sinne päin. Nisäkkäiden jälki on hampaiden jäljiltä yleensä aika sotkuista. Yks kuva kertoo jännitysnäytelmän keväisestä haavikosta.”

 

Hopealle pärähti mustavalkoinen artsufartsu äänimäärällä 12.

Pronssia pokkasi hämpit äänimäärällä 10.

Kuvasarjatulen vuosimittelön voitti Juha. Voittajan lisäksi Kuvasarjatulen henkilökunta onnittelee yleisökilpailun voittajaa, joka tunnetaan koodinimellä Läski Salminen. Nimimerkki on äänestäjän itseantama. KST-Crew kiittää kaikkia lukijoitaan, ootte tosi ihania.

 

 


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *