Sulkeutuva syksy

Talvirenkaiden asennuskausi voisi olla yksi rajapyykki syksyn päättymiselle. On siis aika tehdä kuvakoontia miltä syksy on näyttänyt. Voisin jopa sanoa, että sekalaista shittiä. Sekalaisuuden keskeskellä teen taas huomion, että pieni rauhallinen kuvaushetki voi olla äärimmäisen voimauttava startti syyslomalle. Vaimo patisteli, eli mahdollisti, eilen aamulla kuvaushetken, jonka jalkautin jopa kilometrin säteelle kotiovelta. Kuvasarjatulen teema on paska saa olla kunhan yrittää. Tätä asennetta ja suuren kuvausretkeni laajuutta peilaten olen kovin voimautunut. Yritin, otin paskoja kuvia ja onnistuin myös. Eriyisesti pidän artikkelikuvasta. Tulkoon talvi, sain otettua ainakin yhden mieleiseni kuvan tästä kaudesta. Kiitos vaimo.


Posted

in

, , , , ,

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *