Jotos -18, just hygging

Vuotuinen mielenparannusretki metsään on takana. Evo antoi taas oivallisen ympäristön ulkoiluun, saunomiseen, notskikahveihin, hauen pilkintään, rommin juomiseen ja sikarinpolttoon. Rohkeimmat viettivät yönsä ulkosalla riippumatossa lampaantaljojen välissä tanskalaisesti hyggeillen (jos et tiedä mitä hyggeily tarkoittaa, kato googlesta, en mäkään tiennyt ennen tätä retkeä, onneks mulla on niin viisaat ystävät ;)). Hyggeilyyn meidät johdatti myös sähköttömyys, valaistus hoidettiin siis kynttilöillä. Alkuun tunnelmaa meinasi tosin latistaa se kun mökin savupiippu ei meinannut alkaa vetämään ja ensimmäisen pesällisen savut tuuletettiinkin ikkunan kautta pihalle. Mökin nimi oli Latvatupa ja sijainti siis Evon Latvajärvi. Hyvä mesta, koska tuolla saa ainakin olla rauhassa. Mökki oli päättyvän tien päässä ja lammen ainoa. Lisäksi sauna oli erinomainen siellä jaksoi paskempikin saunoja istuskella pitkän tovin.


Posted

in

, , ,

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *