#Helsinki59 – Herttoniemi

Voisi olettaa Herttoniemen olevan kuvattuna #helsinki59:sin kulkiessa numerossa 47. Vaan ei ollut ei ja tämä yllätti KST-Crew:n kuin lumi autoilijan. Onneksi Perttu oli tuoreeltaa hankkinut risukeittimen ja ennakkotietojen mukaan äärimmäisen maukasta sumatralaista kaffea. Suunnitelmana oli mennä Herttoniemen kallioille nauttimaan auringon nousemisesta kuten iltakaljoista ilta-auringossa? Oletettavasti hokasit jo tästä KST:n kestovirheen? Jälleen kerran menimme kuvaamaan ilman, että ajattelimme ilmansuuntia. Sumatranrisukahvit kroissanteilla ja maailmanluokan mokkapaloilla korjasi aamutunnelman, koska Majavatielle automme pysähtyivät jo 07:10.

Tämän postauksen tekemisellä oli kolme tarkoitusta. 1: päästä kotoa ulos, 2: todistaa lähiretkeilyn (siis kaffettelun) alkavan takapihoilta ja 3: saada yksi rasti projektimme tulostaulukkoon. Kaikki tavoitteet saavutettu ja tässä Herttoniemen faktat: Kaupunginosa nro 43. Asukkaitaita about 25 000. Herttoniemi on Helsingin vanhimpia kyliä, pronssikautista kamaa. Tsekkaa lisää Wikipediasta.

Marinoituneet KST:n fanit tunnistavat yhteispostauksista kuvaajan ilman exif-datan vilkuiluakin. Tässä postauksessa homma on tehty normaaliakin helpommaksi. Minun kuvat mustavalkoisia ja Pertun värillisiä. Minulla on mustavalkoinen kausi meneillään.

 


Posted

in

, , , ,

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *