Jos metsään haluat mennä nyt

Iski akuutti retkeilyn tarve. Halusin viettää yön yksin metsässä. Siihen avautui oivallinen sauma, kun mun piti ajaa vene mökille kahden kanavan kautta. Suunnitelmissa oli siis hyrskäyttää Vesijärveä pitkin Vääksyyn, sieltä Kalkkisiin ja siitä sitten Ruotsalaiselle, jossa Virtosaaressa yö riippumatossa. No, muuten meni hyvin, mutta Liikennevirasto mokas tänkin. Eli niiden sivuilla luki selvästi että Kalkkisten kanava auki toukokuussa 07-21. Olin kanavalla 10 vaille 21 ja se oli kiinni. No, ei muuta kun kokka kohti Kelventeen kansallispuistoa ja siellä riippumatto roikkumaan. Eväinä mulla oli tölkki kaljaa ja lihapiirakkaa. Ajattelin mennä kummiski istumaan notskille, muttakun ei ollut tulitikkuja, joten oli notskiton notski. Siirryin äsken ripustamaani majoitteeseen nukkumaan, jossa sitten vetelinkin hirsiä 10 h. Aamulla kone käyntiin ja suunta Kalkkisiin. loppumatka meni hienosti. Kuten anoppini tuossa minulle facebookissa kommentoi: ”Ei sitä aina päivällä tiedä, mihin illalla päänsä kallistaa”. Anoppi oli oikeassa.

Lauantaina oli sitten suunnitelmissa mennä oikeen jigikalaan. Muuten hyvä, mutta jigipakki jäi himaan. Tuli otettua kuitenkin muutamat fotot. Härvarsågod:


by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *