Pyöräilyä ja sekakäyttäjiä @Heinola

MTB-ryhmä Hanskaan Niistäjien ensimmäinen vuotuinen bikepacking-suorite Vierumäeltä Heinolaan mökkeilemään on suoritettu. Startti tapahtui viime perjantaina Vierumäen matkakeitaalta ehkä noin klo 1900 aikaan. Onneksi tuo valaisintekniikka on tänäpäivänä mitä on, koska metsäpolut oli kohtuullisen pimeitä ja liukkaita. Tuona iltana ei poljettu kuin noin 15 km Korvenlammen laavulle. Siellä nautittiin mukana kannetut virvokkeet ja vietettiin yö. Aamulla huristeltiin pääasiassa Valo-Ilvestä Heinolaan, jossa torilla tavattiin paikallinen sekakäyttäjä. Kundi oli sitä mieltä, että häntä harmittaa suuresti se, että hän on niin älykäs ja omien sanojensa mukaan hän olisikin ennemmin ”vaikka tommonen pyöräilijä”. Lisäksi jätkä oli legioonankomentaja, vapaaottelija ja suuri filosofi. Hän kertoi esimerkiksi treenaavansa Conor McGregorin kanssa vapaaottelua ja pieksevänsä tämän, heti kun vaan pääsee irti ”tästä” (näyttää puolityhjää Magyar feher bor -pulloa). Sitten kun hän päätti jättää meidät rauhaan pysäytti hän ensimmäisen vastaan tulleen ihmisen ja kertoi tälle, että ”mä oon keksiny miten tiede ja taide yhdistetään, haluuks kuulla?”. Vastaantulija ei halunnut.

Mutta, me jatkettiin Heinolasta kohti päämääräämme. Kilsoja tuli toiselle päivälle pikkusen reilu 35. Kivaa oli taas. Kiitos Pokulle seurasta. Koska uusiks?


Posted

in

, ,

by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *