Honeymoon

Elikkäs kuherruskuukausi. Se on ohi nyt. Uuden kameran kanssa nimittäin. Kuvia on kertynyt sieltä täältä, aika paljonkin. Isoin osa on ollut ehkä ton jälkikasvun kanssa äheltämisestä puistoissa ja muualla. Sen lisäksi olen näköjään metsästänyt ja saanut myös saalista, hengaillut kaupungilla, pannut olutta, bongaillut suomen kuuluisimpia taimenia ja retkeillyt fillarilla.

Kamerasta täytyy sanoa sen verran, että on kyllä upea laite. Tämmöselle nippeli- ja tekniikkafriikille toi on kyllä aikamoinen harppaus tuosta canonista. Olen erittäin tyytyväinen vaihtooni, vaikka prosessissa optiikan määrä tipahti dramaattisesti. Sekään ei kyllä toisaalta ole huono. Etenkin ton värkin autofocus jaksaa hämmästyttää mua toimivuudellaan ja nopeudellaan. Lisäksi siinä on mm tuo eyefocus-toiminto, joka osaa napata kuvattavan kohteen silmään aika komeesti ton tarkennuksen. Kasvokuvissa niiden nenänpäähän tai korvalehteen tarkentuneiden kuvien määrä on tipahtanut dramaattisesti. Käyttöliittymä Sonyssa on niin radikaalisti erilainen kuin Canonissa oli, että nappulat hakevat vielä paikkaansa ja rajusti. Kustomoitavia nappeja on onneksi kuitenkin aika liuta.


Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *