#Helsinki59 – Konala

Konala on niin korskea mesta iltaisin, että KST:n karjut eivät uskaltautuneet edes ulos autosta. Kyseessä siis Konala drive-by-shooting! Alkujaan tämä kuvaustapa piti käyttää jollekin katu-uskottavan rankalle paikalle, mutta Pepen ollessa puolikuntoinen, päätimme tehdä drive-by:n keski-ikäisten herrojen ilta-ajeluna.

Konala edustaa minulle läpiajopaikkaa, autokauppapaikkaa ja Varustelekaa, Varuste.net:iä unohtamatta. Konala-Seura  kuvaa kohteen sanoilla ”Konala on asuinalueena vehreä, väljästi rakennettu ja rauhallinen. Konalassa on sekä pientaloja (omakotitaloja sekä rivi- ja paritaloja) että pääosin matalahkoja kerrostaloja teollisuusalueen rinnalla”. Mikään tästä ei vastaa millään tavalla minun kokemusta, mutta enpä Konalassa juurikaan ole kävellyt ympäriinsä aistimassa tunnelmaa. Perttu tosin surauttelee fillarillaan alueella säännöllisemmin ja tänään liikuimme siis vain autolla. Varustelekassa glögit kitaan ja kartsalle.

No, lähdimme melko pian pois. 2,36 neliökilometriä olisi alaa, mutta suoraan sanoen pimeässä joulukuussa Konala ei näyttänyt parastaan ja houkuttanut jäämään pidemmäksi. Over and out, 7 to go.

 


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *