#Helsinki59 – Kaarela

Siis Kannelmäki. Ei kun Kaarela. Nimisekoilu kuvaa mainiosti sitä oppimiskäyrää, millä KST-crew on taapertanut. En tiennyt, että on edes olemassa kaupunginosa Kaarela. Tiesin missä on Kannelmäki ja missä on Malminkartano. Kumpikin kuuluu Kaarelaan, kaupunginosaan numeroltaan 33. Kaarelaan kuuluu myös Maununneva, Honkasuo ja Kuninkaantammi (täysin neva höörd huudi).

Suhautin kääpiöautoni Konalan BK:lle ja kiipeilysession jälkeen kävelyä 5 min ja olin Kaarelassa, siis Kannelmäessä. Nyt ihan tarkoituksella Kannelmäessä, koska eilen illalla päätin hoitaa Kaarelan Kannelmäen geokätköillä. Oli meinaan paska päätös, koska olen huono kätköilijä. Minulla oli noin 3h aikaa ja oli kerännyt gepsiin 11kpl geokätköjä etsittäväksi. Tein lähtökohtaisesti kaksi virhettä. En miettinyt etäisyyksiä, siis siirtymiä, riittävän tarkkaan ja poimin etsittäviä kätköjä aivan liikaa suhteessa aikaan. Isompi moka tietysti on geotaitoni. Löysin yhden geokätkön. Toistan: yhden. Georetkeni logiikka oli alkujaan se, että löydettyjen kätköpaikkojen innoittamana otan paikasta kuvan. Tällä kertaan on juu kuvia, mutta eipä juurikaan löydettyjen kätköjen luota. Muistutan KST:n kantavasta mantrasta: paska saa olla kunhan yrittää.

Tiivistän muutamaan virkkeeseen millainen oli kokemukseni Kaarelasta/Kannelmäestä kulkemieni katujen perusteella. Koulut homeessa ja remontissa perisuomalaiseen tapaan. Kaikkialla julkisivuremontissa olevia taloja ja tuntui myöskin, että vähän joka kulmalla tongitaan katuja auki. Sotahistoriaa tuntemattomille kerrottakoon, että Kannelmäessä on myöskin juoksuhautoja ja niiden ympäristössä rehottaa kuiva niittykasvisto.

Over and out with, neljä jäljellä.


Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *