Ranchfest vol. 9 ja Ruskeamäen sadonkorjuujuhla

Ranchfest järkättiin elokuun alussa yhdeksättä ja tietääkseni myös toiseksi viimeistä kertaa. Järjestevä taho, eli Hippi on sanonut että kymmenet bileet pidetään, that’s it. Bändejä oli tällä kertaa neljä: Taser, Snuff Rider, Fleshpress ja Holy Life. Kaikki oli oikeen jees. Oli mukava nähdä Fleshpressikin taas keikkalavalla. Muutenkin kivat kekkerit, snadisti kylmä, mut sehän on vaan pukeutumiskysymys.

Sain kutsun myös toisiin kotitekoisfestareihin, nimittäin Pyryn järkkäämiin Ruskeamäen sadonkorjuujuhliin. Siellä esiintyvät artistit olivat Metsäkirkko, VU ja Fleshpress. Meininkin ja bändit taas tosihyvät. Tää tämmönen kaveripiirissä festarointi on kyllä mahtavaa tavaraa.


Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *