#Helsinki59 finaali- Santahamina.

Kaikki loppuu. Kaikki. Toimistoilla työskentely, Ranchfest, kalja, hermot ja nyt #helsinki59 loppuu. Ja oli meinaan aikakin loppua. Suuruudenhullut ajatteli alkuvuodesta 2015, että joka toinen viikko on kuvausretki ja näin saadaan kuvattua koko kaupunki vuodessa. No ei saatu vaan meni ainoastaan viidennen vuoden loppusuoralle.

Santahamina oli se viimeinen koetinkivi ja sen kuvausta suunniteltiin pyöreästi vuosi. Vaihtoehdot olivat hauskoja, mukaan lukien veneretki, ampumaratavisiitin yhteyteen mulkattu salakuvausretki yms. Lopulta tuli ystävämme korona ja nämäkin vaihtoehdot poistuivat valikoimista. Kuuliaisina kansalaisina emme menneet dallaamaan kielletyille alueille vaan tyydyimme venyttämään projektin sääntöjä. Säännöt meni niin, että kuvat tulee ottaa jalat kuvattavan kaupunginosan alueelle. Nyt siis venytimme, tai typistimme, säännöstöä seisomalla kaupunginosarajan kohdalla Hevossalmen sillan kupeessa juuri rajan siviilipuolella. Retken ajankohdaksi oli valikoitu perjantaiaamu ja mukaan tuli tietenkin keittää aamukahvit. Korkattiin me myös pullo, yksi minikokoinen Underberg. Kapiaiset ja muut aamulla saareen töihin menevät mulkoilivat meitä kyllä kiinnostuneena.

Eli do – did – done ja kokonaista loppuraporttia voi sitten odotella hyvän tovin, mutta on se tulossa.


Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *