I want to ride my bicycle

Tätä postausta kirjoittaessani alkoi toi Queenin kappale Bicycle Race soimaan päässä. Enpä tiennyt että kyseistä singleä oli mainostettu Wimbledonilla järkätyssä fillarikisassa, jossa polki 50 naismallia alasti. Me oltiin poikien kanssa pyöräretkellä, vaatteet päällä. Ajankohdaksi osui toi toistaiseksi ehkä kesäisin viikonloppu tässä maassa. Ensimmäinen ilta, yö ja seuraava aamu olivat todella trooppisen helteisiä. Eikä senkään jälkeen tarvinut palella. Kilsoja kertyi omalle kohdalle joku 230, muille tais tulla hieman enempi, tiemme erkanivat viimeisenä päivänä.

Valokuvaukselllisesti nää reissut on aina sellaisia, että ennen retkeä mielessäni kuvailen paljonkin, mutta sitten se on kumminkin pitkälti sitä pyörällä ajamista, jolloin valokuvaus jää vähemmälle. Nyt toi ekan illan auringonlasku oli niin mieletön, että oli pakko ottaa jäbistä vähän sensuellia auringonlaskukuvaa. Sitten tietty pakollinen pöllipino+fillarit foto oli otettava. Toi puoliksi maahan haudattu auto tais olla joku taideteos (?) jossain päin Päijät-Hämettä, jonka edessä oli polvivammasten poseeraustuokio, tuskallista.


Posted

in

, , , ,

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *