#Vintage5 – This is the end, my friend

Eli viimestä viedään meikäläisen osalta. Lupasin edellisessä #vintage5:ssa että nyt saadaan poroja eetteriin. No yks poro tuli, sekin aidan takaa. Tämän julkasun kaikki kuvat siis kuvattu värifilmille, joka on Kodak portra 160. Kamerana toimi tuo Cosina Hi-Lite. Tässä appiukon vanhassa kamerassa taitaa olla pientä valovuotoa, koska jostain kohtaa aina silloin tällöin noihin kuviin tulee tosi epätasainen valotus. Tosin se antaa tälle hommalle oman kivan pikku mausteensa. Tämä kyseinen filmi oli mulla nyt toista kertaa kokeilussa, edellinen oli tosin iso 800 ja kamerakin oli eri. Tämä iso 160 filmi on kyllä hieno. Todella kivat värit ja nyt kun valoa on ollut riittävästi, on jälki aika rakeetontakin. Kuitenkin niin, että filmin pehmeys on vahvasti läsnä. Hienon näköstä matskua sanon mä.

Kun olin kelannut tän rullan kamerasta pois ja lähettänyt sen kehitykseen ja skannaukseen, mietin että tää on nyt tässä, en jaksa enää tätä filmihommaa. Kuitenkin nyt tätä postausta kirjottaessa muistin että mulla on muuten yks mustavalkofilkka tuolla jääkaapissa ja me ollaan lähössä justiinsa kohta kesälomareissulle. Taidan työntää sen tonne kameraan sisään ja ottaa mukaan. Voi siis olla että #vintage5:sta tulee omalta osaltani #vintage6, saa nähä.

Alun perin myös tätä julkaisusarjaa miettiessämme Juhan kanssa juteltiin siitä, että yks juttu voitais tehdä vierailevien tähtien filmikuvista. Tähdetkin oli jo ilmoittautuneet, katotaan saadaanko sitä koskaan tehtyä.


by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *