#vintage5 – oblivion

Alkuvuodesta aloitettu #vintage5 on KST:n pohjoisten ulottuvuuksien suurlähettilään osalta jo maalissa, mutta etelän perusresidenssin kohdalla homma etenee rauhallisemmin kuten tapana on. Nyt vasta osa 3/5 ulos, vaikka kaikki kuvat onkin otettu vanhojen lumien aikana. Eihän niistä lumista niin paljoa ole aikaa, eihän?

Sarja menee näin: Artfart, Snowfart ja nyt Oblivion… kaikki tekotaiteellista, mutta elämä. Tämän unohduspostauksen kuvat keikkuivat ensin koko kesän kovalevyllä ja sitten vielä pari viikkoa odottamassa julkaisua. Kuvien marinoituessa koneella ajattelin käyväni kuvaamassa helteisen Helsingin katuja ja ties mitä. En käynyt, mutta jos sitä oikein ryhdistyisi niin voisin ainakin teoreettisella tasolla saada tämän projektin maaliin tämän vuoden puolella. Tämä siis ilman mitään lupausta pohjoisten ulottuvuuksien suurlähettiläälle. Syksymmällä sitten kuten sanonta kuuluukin.


Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *