#Helsinki59 – Munkkiniemi

Kevät, aurinko, vastavalo, siluetti, vahvat flaret, kännykkä ja Munkkiniemi. Sellainen oli kävelyretken teema kaupunginosassa numeroltaan 30. Asukkaita Munkkiniemestä löytyy noin 17 000kpl ja pinta-alaa 4,74 km². Tarkempaan aluemäärittelyyn ja historiaan kannattaa tutustua, koska se on melkoisen mielenkiintoinen. Varsinkin Eliel Saarisen Munkkiniemi–Haaga-suunnitelma oli vallan jämerä.

Epäonnisen tapauksen jäljiltä järkkärini on huollon hellässä huomassa ja tänään menin puhtaasti mobiilina. Sen heikko puoli on luonnollisesti vastavalosuojan puute, ankeampi linssitekniikka ja näiden yhteisvaikutuksena tulee melkoisia valokukkasia eli flareja. Flarehöystöä tästä sitten tuli.

Kuvatessani huomasi poimivani auringosta nauttivia ihmisiä kuviin.

 


by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *