Porkkala, merikotka ja muuta kivaa

KST-crew otti pitkänä perjantaina kohteeksi Porkkalanniemen auringonnousussa. Auringon tuomat sävyt olivat pliisuja, mutta teimme mahtavia luontohaviksia. KST:n luontokonsultti dosentti Pantse voi olla ylpeä päivän saldostamme. Melko kronologisessa järjestyksessä mentiin näin: metsäkauriita tien vieressä, valkohäntäpeura tien vieressä about 5m päässä, jokin isohko pöllö, haahkoja, taivaanrantaan lentävä merikotka, laulujoutsenia, merimetsoja, pyy ja rusakko. Lokkeja ja variksia ihan hulluna.

Sanonta kuuluu, että jpg or didn’t happen. Yhtään näistä elukoista ei saatu kuvattua, koska ei me mitään hannuhautaloita olla. Merikotkastakin on vain Pertun havainto, koska minä olin liian keskittynyt rantakallioiden kuvaamiseen. KST on totuuden foorumi eli kannattaa uskoa meitä ja mennä itse tsekkailemaan Porkkalan rannoille mitä kaikkea mahtavaa siellä voi nähdä.

Me keskityimme tympeän aurongonnousun sijaan kaikkeen muuhun ja alla saldoa retkeltä. Kaikki kuvausretket eivät ole tuloksekkaita, mutta pannukahvit terästettynä pullalla tekee niistäkin paljon mukavampia. Hyvä mieli ja suoritusmerkintä Pertulle nuotioprojektiin.

 


Posted

in

, , , , ,

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *