Keväisen kuvatilanteen tasaus

Kuvia on tullut räpsittyä tässä parin viime viikon aikana jonkun verran, mutta ei kuitenkaan niin paljoa, että niistä jokaisesta saisi jonkun yksittäisen postauksen. Tässä siis tälleen koosteen omaisesti viime viikkojen fotoja. Kalustoarsenaaliin on tässä kevään aikana ilmaantunut uutta tavaraa: Fujin x100s kiinteäpolttovälinen ”pokkari”. Mukava reissukamera. Tosin käyttöliittymässä on tälleen reilun 10 vuoden Canonismin jälkeen hieman opettelua. Eiköhän tuo tuosta.

Viimeisten viikkojen aikana on käyty esim. Lontoossa, tällä kertaa tosin festareilla, eikä futismatsissa. Koko pitkä viikokonloppu vietettiin Camden townissa, taas jäi British museumit ja National galleryt kattomatta. Joskus vielä.

Viime sunnuntaina käytiin poikien kanssa myös Lahden Classic Motor Showssa, jossa mielenkiintoisin anti oli melkeinpä pihalla, jonne oli kertynyt harrasteautoja kelpo läjä. Päätin taas kerran että joskus mä vielä sijoitan harrasteautoon, sitten kun on aikaa ;).

Muita edesottamuksia löytyy sitten ao kuvista. Mökillä tuli todettua se, että kuikasta kuvan ottaminen 400mm polttovälillä on aika hankalaa liikkuvasta veneestä. Sen takia alla ei ole yhtään kuvaa kuikasta.


Posted

in

, , ,

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *