Legohenkilöiden astetta rankempi virkistyspäivä

Tämä päivä on menny legoilla leikkiessä, koska meidän perheen legoleikeistä vastaava on ollut kipeenä ja mä oon ollut pitämässä hänelle seuraa. Illalla sitten huomasin että tonne leikkipöydälle oli jäänyt aika timanginen leirinuotioasetelma. Otin sitten vapauden tuunata sitä hieman ja siitä tulikin sitten astetta rajumpi sarjakuva. Tein kuviin myös itselleni epätyypillisesti vähän fotoshoppausta. Jotenkin alko soimaan päässä erään suosikkiyhtyeeni Rytmihäiriön biisit. Gambinapulloa ei legokoossa vahinko kyllä vaan tehdä

Se yks suomalainen jannu on ottanu niitä aivan sairaan hienoja starwars-legokuvia. Ilmeisesti se teki lumen niihin perunajauholla. Mäki käytin perunajauhoa tässä sarjassa, en tosin lumena.

Kuvat kannattaa kattoa järjestyksessä, tarina on meinaan mieletön 😉


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *