Linnanmäki state of mind

Kallion epäviralliset miesmallit ry:n taannoinen kokoontuminen hakaniemen torilla sai mut pyytämään samasta jengistä linssin eteen kavereita, joiden tiesin olevan varsin fotogeneettisiä. Olin bongannut, että Lintsillä on aika timangiset taustavalot tällä hetkellä, koska käynnissä on jokavuotinen Linnanmäen valokarnevaali, jolloin huvipuisto on viimesiä kertoja auki ennen kuin menee talveksi kiinni. Koko huvipuistoalue on valaistu tosi hienosti ja tunnelma on mitä mainioin, vaikka keli onkin jo hiton kylmä tähän aikaan vuodesta. Kuvia tuli aika rajallinen määrä, koska salamasta loppui patterit. Pääsin itsekin onneksi kertaalleen linssin toiselle puolelle ja laukaisinta painoi tällöin Arto, kiitos siitä. Muutenkin jätkille iso kiitos miesmalliudesta ja assaroinnista. Pari kuvaa on myös toiselta päivältä, jolloin käytiin perheen kanssa pörräämässä mäellä.


Posted

in

, , ,

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *