Hiljainen Hanko

Toukokuussa Hanko on hiljainen paikka. Tiiroja näkyy enemmän kuin ihmisiä. Tosin tiirat ovat komeampia ja sulokkaampia kuin suurin osa ihmisistä, ei siis sovi valittaa. Ja rannoilta on kivat maisemat.

Ilman irvailua voi todeta, että yksi auki oleva ravintola lounasajan jälkeen on melko vähän. Caffè latten löytäminen osoittautui turhan työlääksi klo 20:30. Nari nari, koska varsinainen kohde oli Manner-Suomen eteläisin piste eli Hangon tulliniemi. Pari yötä vanhassa Villassa ja pientä reippailua luontopoluilla oli oikein hyvää ajankulua. Iltaisin tuli pyörrähdettyä iltakävelyillä niin rantakallioilla kuin satamassakin. Näiden kuvateemat jatkaa samaa linjaa kuin aiempi postaus Emäsalosta. Paluumatkalla teimme perheen kanssa pikapysähdyksen Tammisalon Ramsholmenissa tsekkaamassa lehtoluontoa. Kevät oli myöhässä tai me ajoissa.


Posted

in

, , ,

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *