Ulkoilua

Tiesittekö, että eteläisessä naapurissamme Virossa ja sen pääkaupungissa Tallinnassa on ihan hitsin hyviä maastopyöräilymestoja. Tutustuin Yksiraide-blogin kautta näihin mahdollisuuksiin kun armollinen bloginpitäjä oli tehnyt erittäin hienon työn ja laittanut Tallinnan reitistä gpx-jäljen ja jopa videonkin jakoon. Helatorstain jälkeisenä perjantaina tuupattiin fillarit aamulla laivaan, paineltiin meriaamiaiselle ja siitä sitten päiväksi ajelemaan. Pirita-joen vartta suhaillessa bongattiin, että epävirallisia nuotiopaikkoja on rannoilla kovasti. Loppujen lopuksi löydettiin vähän enemmän virallisenkin oloinen, johon laitettiin notski pystyyn ja paistettiin makkarat. Sainpa siis tästäkin merkinnän nuotioprojektiin. Iltapäivällä kun oltiin sotkettu päät märäks, vetästiin parin tunnin kylpyläsessio, josta laivaan ahtamaan lempiruokani bouffet. Illalla oltiinkin sitten jo kotona. Täydellinen reissu, vielä kun kelitkin helli.

Yhden yön vietin jälkikasvuni ja Juhan kanssa Hyvinkää-Kytäjän metissä, jossa Juha nukkui riippumatossa. Siitä sain viimeisen kimmokkeen hommata itsellenikin tommosen riipukkeen ulkoyöpymisiä varten. Nyt on eka yö Amok Equipmentin Draumr3.0:ssa takana. Mahtava laite, suosittelen lämpimästi. Kyseessä on siis riippumatto, jossa pötkötetään poikittain. Hienoutena siinä on sisäänrakennettu hyttysverkko ja se, että sen saa vinssattua semmoseen mukavaan nojatuoliasentoon. Valmistaja kutsuu itse tätä asentoa termillä beer position, aika osuva kuvaus, koska onhan vekottimessa myös pullo/tölkkitasku. Katoksenkin siihen saa, sillä mukana tulee oikeen näppärä tarppi.


Posted

in

, , ,

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *