Ihmeellinen paikka tuo Storträsk

Pikkunen lampi Sipoonkorven eteläpäässä. Ja yhtenä viikonloppuna syyskuussa kaikki haluaa mennä sinne. Juhakin oli siellä ja kirjoitti sieltä edellisen asetusongelmaisen postauksen. Tien varret oli autoja täys ja jengiä oli ku Sepsin pelissä. Nätti paikka, ei siinä mitään. Paikallinen kalastuksenhoitoyhdistys ylläpitää lammen kirjolohikantaa istutuksilla ja jotta tuolla saa koukkuaan uittaa, joutuu siitä yhdistykselle vähän makselemaan. Ilmeisesti kirrejä sieltä kuitenkin nousee. Ihan kiva lohilampi.

Tästä keikasta saatiin myös merkintä nuotioprojektiin. Tosin nuotiopaikka ei ollut mikään kaksinen, puut märkiä ja isoja. Skramalla joutui tekemään duunia että ne sai halki. Notskin pesänä perus kaivonrengas. Ei jatkoon.


Posted

in

, , ,

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *