#bnw

En koskaan ole ajatellut, että kuvaisin mustavalkoista. Ei tähän mitään syytä ole ollut, mutta eipä vain ole tullut näin tehtyä. Muutoksen tähän sai lähestymiseen sai aikaiseksi Yhdysvaltalainen valokuvaaja ja opettaja Eileen Rafferty ja erityisesti hänen luentonsa Seeing in Black and White. Olen seurannut hänen äärettömän hienoja luentoja jenkkiläisen B&H valokuvaustarvekeketjun Event Space -luentosarjoissa. Jos konsepti ei ole tuttu, niin kannattaa mennä heti tsekkaamaan ainakin Eileenin luennot tästä linkistä. Laskin, että about 11h luentoja häneltä ja maailman jokainen luennoitsija voisi uskoakseni oppia häneltä jotakin mitä tulee luentojen rakenteeseen ja visualistiikkaan. Lainatakseni toveriblogistia: kovaa paskaa.

En tiedä mitä Eileen sanoisi mustavalkoisista näkymistäni, mutta tärkeintä lienee inspiraatio ja kimmoke.


Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

Yksi vastaus artikkeliin “#bnw”

  1. […] sitten totesin kuvaavani enimmälti mustavalkoisena. Tämä linja on ihmeekseni pysynyt. Tämän kunniaksi raportoin muutaman […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *