Valosiltoja Emäsalossa

Vuodessa on selkeä rytmi vuodenaikojen ja juhlapyhien kanssa. Minun ja Kuvasarjatulen vuosirytmiin kuului toistamiseen yöretki Emäsaloon. Ensimmäisellä kerralla majoittuminen oli makuupussilla ja tarpilla, mutta vuodessa homma on kehittynyt riippumattoiluun. Tällä kertaa tosin nukuin majoitteessa hyvin enkä edes ikuistanut settiä. Sekundaaristen kuvauskohteiden sijaan keskityin kuun ja auringon tarjoamiin valosiltoihin. Yöllä kuu paistoi voimallisesti ja kuvaajasta jäi pitkät varjot kuten aamuauringossakin. Iltajaksossa yön valoja tuli lähinnä ihmeteltyä, juotua kahvia ja istuttua nuotiolla. Nuotioidessa tulee aina mieleen ajatus, että nuotiolla tulisi istuskella enemmänkin. KST:n täytyisi oikeastaan ottaa Pertun vanha nuotioprojekti henkiin ja integroida se retkeilyyn. Vaikka väkisinnuotiointia, koska nuotioinnista tulee aina hyvä mieli. Olkoon tämä laudahdus panokseni partioviikkoon ilman jäsenkorttia. Ovat vissiin hukanneet osoitteeni. Vai unohdinkohan minä ilmoittaa muutostani viisitoista vuotta sitten?

Bonuksena kuvatarjontaan yön liikenneääni eli laivat. Klpilahden öljyjalostamon ympärivuorokautinen liikenne toi lokkien ja joutsenia ääniin vakaata lisä-ääntä.


Posted

in

, , ,

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *